Een Whitepaper plaatsen bij Emerce Whitepapers

Emerce Whitepapers

Sinds 2011 biedt Emerce in samenwerking met Marqit een kwalitatieve online database aan vol met interessante whitepapers, case studies en best practises over e-business, online marketing en media. Deze gratis informatiedienst wordt door een groot aantal e-managers en -professionals gebruikt om zich te informeren en oriënteren op een mogelijke aankoop- of beleidsbeslissing.


Deelname aan “Emerce Whitepapers” betekent dat ook uw informatie deel uitmaakt van deze database, én dat u op een eenvoudige en efficiënte manier in direct contact komt met beslissers die mogelijk op het punt staan te investeren in e-business (gekwalificeerde leads).


Uw mogelijkheden


Whitepaper publiceren
Wilt u uw whitepaper(s) publiceren op Emerce Whitepapers? E-mail dan uw whitepaper(s) direct naar whitepapers@emerce.nl inclusief uw contactgegevens en een goede samenvatting per whitepaper. Onze medewerkers nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden voor het publiceren van uw documenten met u te bespreken.


Effectieve whitepapers schrijven
Wilt u het optimale uit uw whitepaper halen (veel downloads, goede informatie-overdracht), download dan nu onze tips en richtlijnen:  
How to Guide: Hoe schrijft u een effectieve whitepaper


Online leads genereren
Wilt u in direct contact komen met de lezers van uw whitepapers? Neem dan contact op over de mogelijkheden en advies rondom onze leadgeneratie dienst met:


Stef Max
Mobiel: 06-10470231
stef.max@emerce.nl