Een next-generation collaboration tool voor moderne, digitale teams

06-01-2017Harvard Business ReviewpdfENOnderzoek

Teamwork: in moderne werkomgevingen ‘the new normal’. Organisaties van bijna alle verschillende groottes en typen zijn het erover eens dat het activeren van high-performance teams dramatische resultaten oplevert.

Deze teams, in tegenstelling tot teams in het recente verleden, bestaan ook uit mensen van buiten de organisatie zoals aannemers, leveranciers, adviseurs maar natuurlijk ook collega’s op de meest uiteenlopende locaties die misschien telewerken of werken met flexibele uren. Deze teams begeven zich vaak op nieuwe business drivers zoals speed-to-market, mobiliteit en globalisering en vereisen een nieuwe manier van samenwerken.

Een nieuwe wereldwijde studie van meer dan 300 middelgrote tot grote ondernemingen, uitgevoerd door Harvard Business Review Analytic Services, constateert dat veel leidinggevenden geloven dat de nu beschikbare collaboration tools te kort schieten bij het ondersteunen van de diepte, het tempo en de stijl van teamwork die nodig is in moderne werkomgevingen.

Lees in deze whitepaper meer over een wereldwijde studie uitgevoerd door Harvard Business Review Analytic Services en de noodzaak en voordelen van en nieuwe klasse samenwerkingstools die voldoet aan de vraag vanuit moderne werkomgevingen.

 

{{item.texts[0].title}}

{{item.published | date:'dd-MM-yyyy'}}{{item.author}}{{item.type}}{{item.language}}{{item.texts[0].class}}
{{item.supplier.fullName}}