Sociaal Intranet: teamwork in het digitale tijdperk

21-11-2017United PlanetpdfENWhitepaper

In veel bedrijven heeft het intranet het oorspronkelijk beoogde doel compleet gemist. In plaats van het verstrekken van informatie op een duidelijke en overzichtelijke manier, is het vaak verworden tot louter opslagruimte voor alles en niets. Jammer eigenlijk, want het intranet maakte het inderdaad makkelijker voor werknemers om informatie te vinden, maar dat was vroeger.

Wil het intranet nu doen waar het oorspronkelijk voor bedoeld was, namelijk samenwerking en creativiteit bevorderen en processen versnellen door informatie toegankelijk te maken, moet het meegaan met de tijd. De sleutel hiervoor is sociaal intranet. Er worden dan sociale media functies aan de intranet-kern toegevoegd die samenwerking en kennisuitwisseling beter faciliteren dan het intranet zelf ooit heeft gekund. Directe communicatie tussen hiërarchieën, collega’s, processen en locaties worden hierdoor merkbaar eenvoudiger. Locatie specifieke en tijd en device gebaseerde beperkingen worden verwijderd door het implementeren van sociale software in de zakelijke context.

Deze whitepaper voorziet in informatie over centrale aspecten die u zou moeten overwegen als u uw intranet nieuw leven in wilt blazen: vanuit status quo, via de belangrijkste functies tot aan succesvolle implementatie.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
 

{{item.texts[0].title}}

{{item.published | date:'dd-MM-yyyy'}}{{item.author}}{{item.type}}{{item.language}}{{item.texts[0].class}}
{{item.supplier.fullName}}