Digital Workplace in 7 stappen

21-11-2017United PlanetpdfENWhitepaper

Voor kenniswerkers, die vandaag de dag een aanzienlijk deel van de werknemerspopulatie vertegenwoordigen, is samenwerken in teams de nieuwe standaard. De snelheid waarmee teams kunnen schakelen, handelen, creëren en innoveren kan het verschil maken ten opzichte van de concurrentie. Maar hoe creëer je die omgeving waarin mensen en teams optimaal kunnen presteren?

 

Thuiswerken en het principe van BYOD (Bring Your Own Device) zijn nu al toepassingen van een moderne manier van werken. Maar een echt toekomstbestendige werkomgeving moet verder gaan, want de digitale transformatie ontwikkelt zich voortdurend. Om optimaal te profiteren van de voordelen hebben bedrijven oplossingen nodig die eenvoudig zijn te implementeren én flexibel zijn aan te passen aan hun eigen behoeftes en dat is precies wat de Digital Workplace biedt.

 

De Digital Wokspace stelt bedrijven in staat om geheel naar wens en op maat met behulp van portal software een oplossing te creëren die aansluit op hun specifieke behoeften. Omdat er systemen van derden aan gekoppeld kunnen worden en het locatie- en apparaat onafhankelijk is, kan het met organisaties meegroeien en zich aanpassen aan de alsmaar veranderende, technologische wereld waarin wij ons begeven.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier per email benaderd kan worden.
 

{{item.texts[0].title}}

{{item.published | date:'dd-MM-yyyy'}}{{item.author}}{{item.type}}{{item.language}}{{item.texts[0].class}}
{{item.supplier.fullName}}